Burlington Townhouse

 

OVERVIEW

Located in Burlington Ontario, this town house features 3 bedrooms and is home to a family of 4.

GOLD LINE

PROJECT SCOPE & VISION

Client wants a comfortable home that is opened up, to encourageย conversation and togetherness especially during family time.

GOLD LINE

ADDITIONS

  • Stairway leading directly to the living area is added, in order to further enable more exit zones, and add to the overall architectural features of the house.
  • Space beneath the stairs is converted into a little sitting/reading area for the kids.
  • Ground floor guest room is converted to a home office.
  • Bedroom rails is replaced by ground to ceiling glass frames to give additional privacy to the master bedroom.

GOLD LINE

dossier final-page-003GOLD LINE

dossier final-page-004

dossier final-page-005

GOLD LINE

dossier final-page-006dossier final-page-007

GOLD LINE

dossier final-page-008dossier final-page-009

GOLD LINE

dossier final-page-010dossier final-page-011

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s